Forsavit han tvart lagger sina intressen fore de och din stam

Forsavit han tvart lagger sina intressen fore de och din stam

Skad en fuskig kar vet allaredan att forhallandet ar domt

8 Han blir egoistis. tyder det forte pa att han icke befinner si huga utav forhallandet langre sam kan handa ar otro.

9 Han snackar ick langre ifall framtiden. Ett trofas make kommer att finnas till exalterad forsavit hur sa framtiden innebar for er tandem.

10 Han sta si hemligheter. Han brukade splittra alltsamman tillsamman dig, alternativ hurda? Genast sta si han kopiost mer forut sig solo, befinner si luddig sam ick engagerar de ino samta. Ni fragar hurdan hans dag varje och n tillats inte ett skvat tillbaka. Om han borjar anordna sig sta sig sjalv, kan det uttolka kungen att han gommer nagot massor storre sta de.

11 Han maste fard jatte-. Sa det finns vissa jobb som kraver att nago kar ar pa vag mer ann andra, skad forsavitt din mans expedition plotsligt okar – massor – sam han ber dig aldrig knalla tillsamman honom, eventuellt det beror kungen att han fragar e annan.

12 Han blir plotsligen livligare. Han har varit ino synonym goromal i tio ar och plotsligt okar hans arbetsbelastning ett pa ganger, kvallarna tillbringas villig kontoret och han kommer bo, orkeslos, gnallig samt sent. Forsavitt han ej age en allvarsa god skal, tyder det kungen att han ej befinner si odla vikti forsavit att ge ut tid med dig och antagligen tillbringar det tillsammans en annan brud. [Kolla in hursa fuskar hanar? – 3 stora anledning sam 27 mo!]

Age det forandrats?

13 Han behover mer ”mig”?? tid. Inneha du anvant dina helger gallande att koka ihop skojig grej att bega iho? Ifall han plotsligen vill tillverka mer epok at sig jag sam hellre vill vara hast annu tillsammans de, befinner sig det e absolut molnfritt spar kungen att nagonting ar uppe.

14 Han tillat nya hobbyer. Han brukade noja sig tillsammans att betrakta televisionsapparatur pa kvallen, andock genast tar han upp samtliga typer bruten nya klasser samt hobbyer. sasom far honom uta huset och uta synen. Medelalderskris? Antagligen. Skad det kan ocksa existera nago pur dam gallande scenen.

15 ni astadkommer inte’t alska med. Kroppslig intimitet befinner si nago angelagen fraktio aktenskapet. Det befinner sig normalt att folk ino langvariga forhallanden ager mindre goka annu nar de borjade dejta, om ditt sexliv i karnpunkt ar dott, sam dessutom nar n utfor en mod, befinner sig han ick huga, beror det kanske gallande att han far det nagon annanstans.

16 Han’ar konstig inom sovrummet. En ovrig omen villi att din hane lurar befinner si att hans sexuella matlust ager forandrats. Varje lar han sig do nya rorelserna?

17 Han tar da tryta textmeddelanden. Hans telefon blinkar oavbrutet, skada nar ni kolla finns det inga nya meddelanden. Det har befinner si ett valdigt misstankt indikation. Ingen tar bort avta meddelanden. safram det ej finns meddelanden do ick vill ses.

18 Han tar telefonsamtal enskild. Om hans telefon ringer sam han hoppar av darfor at prata i glimt ton i en annat lokal, kan han prata med nagon annan brud. Om du fragar “Vem varenda det?”?? samt ringa nagon, “Ah, ingen”?? genmale, var ofta skeptisk.

19 Han tillats nago andra telefon. Antingen lurar han, alternativt sa age han blivit aterforsaljare – vilket ar mer gansk?!

20 Han satter opp ett andra priva e-postadress. Odl det befinner sig finemang att innehava mer an ett e-postadress professionell turkisk-boxare slår ner skurkar för att skydda sin fru, skada det befinner sig underligt ifall han nyss age bildat nago pur. I vilket avsikt? Att hava mer annu en privat e-postkonto astadkomme det blott svarare att anordna ordning kungen, savida han inte inneha konfigurerat det specifikt for att prata tillsamman nago annan gumma, sjalvklart.