Nar ett pus kanns finfin ar det saso att finnas till ensamma ino laka varlden

Nar ett pus kanns finfin ar det saso att finnas till ensamma ino laka varlden

– stav ett par ar inom kort gjorde far nagon ­video, darborta sjalv anser att jag aldrig inom bot mitt liv tanker vansla tillsamman nagon. Och han svarar att jag kommer att angra mej, uppg Embla och skrattar till minnet.

Omedelbar kanner til hon att hennes far hade domstol. Sta markli ar inom kort sag Embla villig kyssar och hangel sasom nagot avlagset sam en aning ackligt. Omedelbar inneha det blivit nagot kul och spannande.

Saken dar skedde under leken faktum ­eller foljd hemma hos en va. Leo varenda darborta, klasskompisen saso Embla hade borjat atnjuta kanslor pro. ­nedanfor leken kretsade atskillig fragor runtom Embla och Leo. Det visade sig att Leo kande synonym – och mirake kvallen fragade han tillfalle.

– mig blev euforisk, mig vart ju foralskad inom honom. Det varenda ett erkannande pa att han synnerligen gillade ja i retu.

Mirakel kyssen markte inte Embla vad sasom hande runt runt. Andock darefter fick hon vara medveten om att hennes va hade filmat – och skickat klippet vidare till andra vanner.

– Det kandes synnerligen icke bra. Odla gor hane ick! Mig tror icke att min va tankte sig pro alternativt forstod hur fel det vart salvadorian sexiga kvinnor. Skad for undertecknad varenda det hejdlost jobbigt.

Embla kande sig odl forvirrad samt bedrovad ovanfor alltihop

att hon gjorde fardig med Leo. Skad postumt nago smavaxt tidrymd blev de tillsammans aterigen. Samt tillsamman nago pojkvan kom manga nya tillfallen – bade enastaende och mindre bra – till att kyssas.

– sasom ifall allt cirka forsvinner. Emedan finns enbart vi, sager Embla.

– sjalv anse icke att det amna finnas till en borda enbart darfor att hane befinner sig tillsammans. Stundom vill herre hellre spela Monopol eller enbart handla nagot fullkomligt ovrigt.

– sjalv ager ej odl forsiktig darfor att saga nej. Somlig kyssar angrar mig ino efterhand. Skad ino stunden ager mig ej vetat hurdan jag ska framfora det. Det ager typ endast hant.

Embla ar ick langre ihop tillsammans Leo. Karleks-kanslorna befinner sig helt forlorad, sam Leo age blivit tillsammans med nago annan bona inom klassen.

– De kyssa mycket oppen bland andra. Det befinner sig fa stelt. Skad han samt sjalv befinner si fortfarande enormt bra kompisa.

Just nu ar ick Embla kar i e. Det anser hon befinner sig ratt harligt. I klassen gar omkring inga killar, odl hon vet inte riktig varje hon skall raka e att bli kar i. Men hon har nagon dromkille.

– Adam ino Eva & Adam! Han befinner sig tillbakadragen, skad visar likval att han ar ofattba hansynsfull. Det befinner sig nagon egentlig tidlo nar han ber Eva att placer sig upp sam blunda, sam odl pussar han henne. Odl oerhord gulligt! Den serien inspirerar mig jatte-. Nago dag vill jag finn ett originell Adam.

”Lat dej bara svepas med”

– Att det ick befinner si en fara om nago kyss blir besynnerlig alternativ kanns ”fel”. Att kyssas befinner si ett metod att hang. Det utspela forsavit vallust, ick ifall att befinna fullkomlighet. Hur sa saso matchar hygglig dig samt saken da du kysser, kanner d suveran ihop.

– forsoka framst att gegga f intill saken da andras nav. Forsavit beroringen besvaras kan ni slutta de narmare och betrakta saken da andra ino ogonen. Darefter ser ni ned kungen den andras trut. Det befinner si ett signal att n vill pussas. N kan givetvis aven fraga personen om saken dar vill.

– forsavitt ordet na kanns besvarligt, gar det finfin att neka tillsamman kroppen. Vand da bollen sam draga de undan. Ni kan likas rada att du amna bega nagot ovrig. Ett till ra befinner si att gripa opp amnet samman en ovrigt tillfalle. Sag ”Jag uppskattar inte evig att pussa, ehur mi digga dig jattemycket.” Du befinner sig aldrig mast att puss en, oavsett vilken samband er har.

– varje fragvis och melodi dej svepas tillsamman fran ogonblicket. Betrakta kyssar saso att dansa. Alternativ som att plocka nagon vandr ihop. Hane befinner si inte skraj att foreta oratt, skad behover anda matcha sig till varandra.