Det ar icke forsiktig att verkligen kanna do tecken som hon testar de. Somliga karla astadkomme…

Det ar icke forsiktig att verkligen kanna do tecken som hon testar de. Somliga karla astadkomme…

andock do majoriteten faller blott in i fallan. Genast befinner sig det ick do tester du tillats inom plugge tillsammans ett skrivdo och papper, det skulle besta forut inte svar. Nix icke detta ar testet sasom berattar forsavit du befinner si pojkvan alternativ inte. Oavsett ifall hon bo satsa ekonomiskt nagon it sin epok och kraft inom de.

Dom typer av tester hon anvander villi dig ar tankt att mildra henne att kalkyler ut vilken art bruten indivi n befinner sig samt vilken ganska fran medspelare du skulle vara. [Las koppla var tjejs skitprov samt hur man skickar do alla]

Jag kanner till att det har kan lata bli forlegad, skada lat oss meeting det, n prova kvinnor ni befinner sig hagad av ocksa. Konstigt nar ni tanker gallande det sa, alternativt hur? Skada nar vi slar alltsammans ne, sa ar det vad det befinner si.

Det handlar om att finna saken da ultimat kompisern

Hon vill upptacka saken dar basta partnern, odl hon lagger dig igenom markli tester darfor att betrakta till att n befinner si baksida av underben hon vill innehav. Forsavit icke, befinner sig hon villi kommande. Men hur sa ar testen? Duktig forfragan. Vad som ar fortfarand battre befinner si att sjalv ager svaren. Det befinner sig dags att vara medveten om sanningen.

1 Det ar n ick. Framst samt framforallt forstar du att dessa tester ej ar specifika pro dig som person. Tank gallande det nar du behover atnjuta din karra kontrollerad. Mekaniker kontrollerar va automobi, oavsett logotyp alternativ ar. Samma sak innefatt stav kvinn. Ehur n kan beratta sta dom ett fenomen, kommer do att producera ett rutintest darfor at se mot att ni befinner si hur sa ni sager att n ar. [Las Den mentala checklistan kvinn anvander darfor at utvardera man som do datumar]

2 var kvinna inneha en annat prov. Dett ar saken, andock det finns generiska tester saso dom majoriteten kvinnor anvander kungen man. Sakforhallande ar att var fruntimmer letar postum nagot annat i nago hane. Eftersom, medans nagon gumma kan koncentrer pa en foremal, fokuserar nagon annan kungen nagot annat. Stav somliga kvinn befinner si manners enormt viktiga, under tiden forut andra de granskar din gyckelspel potential. [Las 10 riktig finfin kvaliteter inom nago gosse sasom allihopa flickor beundrar]

3 Du provas alltid. Jag befinner si lag att delge for dett, skada fore vi fortsatter, bo n veta att oavsett underbe du alltjamt testas. Ifall hon titta dig sasom en potentiell kompanjon, sta sig hon e oga villi alltsamman ni utfor, tittar baksida av underben hon tycker om, underben hon ick uppskattar, samt ifall ni kan besta nagon faktiskt kompanjon pro henne.

4 Hon kommer att bedriva dej. Det ha befinner sig i sig ett stort prova. Hon driver avta granser tillsamman dej for att flyga hurdan fjarran hon kan skrida, fordel kolla ocksa din reaktion. Hon vill vara medveten om hurdan ni argumenterar, vad du gor nar n befinner si patryckt, och hur vidstrackt kan hon plocka sig fram tills ni satter din fossin ner. [Las baksida av underben ett kis behover handla nar en donna lirar svart att atnjuta]

5 Du mot hennes kompisa. Det ha ar en it do storsta testen. Om hon introducerar dej till tryt kompisa, befinner si det den sista acceptansen i hennes leverne. Hennes vanner befinner sig de som amna foreta testningen stav henne under tiden hon satter sig tillbaka sam klockar.

Do fragar dig fragor, retar dej sam pekar villi dej for att flyga hur du reagerar. Om do gillar dig befinner si du in. Om ick, stalls du fore ytterligare tester darfor att bemastra det.

6 Hon kollar pa vart ditt seende orga vandrar. Ifall du checkar ut servitrisen snarare henne, du misslyckades testet big time. Du trodde ick att hon markte? Fortroende gallande undertecknad, nar ni borjar initiera mota, marker hon allihopa ringa saker, i synnerhe detta.

Hon ser gallande ditt kroppssprak fore andra kvinnor samt vem du ser villi. Gallande odla metod tittar hon forsavit n befinner si trofas alternativt icke. Andock forsavit du absolut gillade henne, skulle dina ogon vara villig henne, alternativ hur? [Las hursa tittar karlar villig andra kvinn?]

Hon forsoka dej ifall framtiden

7 Hon fragar dig forsavitt det forflutna. Ett utav de uppenbar tecken som hon testar de ar nar hon snacka ino dina forr romanser. Det har beror ick kungen att hon ar super hagad it att kunn forsavitt dina fordom relationer. Egentlige bryr sig hon inte riktigt, andock vad hon vill kanna till befinner si hurda de samtliga slutade. Hursa knark din ex dig? Hursa dumpade ni henne? Hurdan n snacka forsavit dina tidigare relationer visar massor villi de sasom person samt hur n tanker villig de personer du nagon stig alskling.

8 navigera till denna webbplats Dina metod. Kan handa betalar hon forut ett dagen alternativ hjalper henne att rora sig kappan verkar f gammaldags, men dessa ring prylar visar nago biff fraktion din karaktar. Det betyder inte att du antagande att hon icke kan pynta gallande sin ytterjacka jag, andock du visar hennes respekt. Plus, forsavit hon kampar for att lite armen ino halet, jo, det befinner si alltid trivsamt att tillverka e saso stode dig. [Las 16 forsta datum vink pro killar att helt blanda henne]

9 Hon fragar dej om dina blivande foresats. Att pladdra forsavitt foresats och forhoppningar kan forefalla ostlikt, skada de befinner si fragan ifall nago sarskild anledning. Hon vill kanna till vilken format it senar n ser for dej solo, sam dar du antagande att du kommer att finnas till forsavitt fem eller tio ar.

Ar detta absolut relevant omedelbar? icke. Andock om det avga saso en allvarligt kondition vill hon kunna va hon far sig in ino.

10 Maste ha samlag hundar. Finfin rulle, forresten.Men allvarligt, ifall hon har nago katta alternativ ett hund, anvander hon dom darfor att prova de. Om hennes jycke eller kisse-miss ej tycker om dej, lyssnar hon kungen dom alldenstund djur aldrig ljuger. Dom ager ej en lonn agenda, skad du astadkommer det. Odl, en annat grandios prova befinner si huruvida hennes sallskapsdjur accepterar dej. Om de barkar eller groper kungen de befinner si det ej ett gott indikator. [Las hursa tusenariga valjer att aga palsbarn istallet]

11 forsavit hon testar dej, gillar hon de. Om hon icke befinner sig intresserad sparar hon ick sin tidrymd. Varfor skulle hon? Hon titta dig inte i sin senare. Skada ifall hon borjar spela dej titta hon om du matchar in ino hennes midja. Det befinner si en gott omen ifall ni marker att dessa tester anvands gallande dej, alltsammans du behover foreta ar att racka de dar.

Genast nar ni kanner marke sasom hon testar de, befinner sig ni bestamt e kliv info do andra killarna. Dom befinner si fullstandigt forlorade tillsamman hur dating-scenen minsann fungerar.