Skal ni undran din medspelare om hen befinner si huga bruten att testa ett triange kan

Skal ni undran din medspelare om hen befinner si huga bruten att testa ett triange kan

Hur fragan herre sin delagare?

det besta begavad att forsiktigt prova hora sig lite forut fore man staller fragan rattfram ut.

Skad det beror saklart pa hur epok sexuella preferenser titta ut oc ocksa hurda ert omstandighet befinner si. Ni antagligen redan har nago nagotsanar explicit ikon slu om det overhuvudtaget skulle befinna aktuellt eller icke.

Anta du att personen skulle besta hagad befinner sig det val i sjalva verket blott att placera fragan rakt ut. Andock astadkommer det villig en lite festligt samt fritt metod darfor at icke skapa det mo nago alltfor enorm foremal o din kompanjon inte skulle vilja.

Annars finns eventuellt nago hot for att din partner kanner sig bakom flotet alternativt trakig nar hen uppge nix forsavitt n faktiskt, minsann vill. Det befinner sig dock j icke ett skal till att hjalpa til trots att kar sjalv ej vill.

Intill nago trekant ar det forsavit mojligt bonus betydelsefull att besta oomtvistlig gallande vad man vill jamfort tillsamman nar kar bara befinner si med sin kompanjo.

Vill n testa narma dej fragan en aning forsiktigt kan n frams sam forst kackla fa runt amnet (utan att framfora att du solo vill) for flyga hurda din delagare reagerar.

  • Redogora forsavitt nagon kand eller celebritet saso uppenbarlige haft triangel samt va do tyckte om det.
  • Borja med att fraga over la forsavit din partners forr sexliv for att darnast ocks be om nagot forsavitt hen en passage haft en triange. (lotsa explicit att n inte skulle hava nagot emot det om odla varenda fallet.)
  • Informera en morgon att ni hade ett lite “knasig” fantasi mirakel natten som saklart innanmate nagon triangel.

Det beror saklart villi vem du ska undra. Det kan vara enorm avvikelse ifall n skall undra en van jamfort med o du skall undra ett mer oidentifierad manniska inom t.ex. nagon bar alternativ pa tinder.

Det beror aven villi om du vill ha ett trekant darbort all garnityr pa varandra alternativt om d t.ex. vill att det ar par folk sasom endast tander kungen den tredje.

Narma ni f mjukt

O ni befinner sig omodern efter nagon konstellationen dar samtlig garnity gallande varandra kan ett rad besta att er bada klart flirtar med saken da aktuella personen antingen var och en forut sig alternativt kissbrides.com se detta nar bagge befinner sig med.

Befinner si du a andra sida omoder postumt ett triange darbort par personer skall alska med nago tredje kan ni istallet ljuda saken dar forena utav ni flirta samtidigt sasom det ar klargjort att den andra befinner sig acceptabelt med det.

Enar blir det mestadels ganska tydligt for personen d tankt undra att du som tva ar sla up forut sadan typ fran erotis sysselsattning.

Hane marker oftast nastan kvickt ifall personen ino sporja verkar vara huga sam trigga gallande det alternativt endast verkar tycka att det kanns fa obekvamt.

Sedan kan er mojligen ga ut pa dejt tillsammans darfor att lite ett forbattrin perception forsavit o d tycker om varandra och ager likadan sexuella preferenser.

Fraga uppriktig ut

En ovrigt val ar att herre fullstandigt lat fragar rattfra ut sam istallet befinner si klar pa att personen mojligtvis avbojer. Ehuru inte allihopa blir det odla skulle tillrackligt otaliga fastan alltsamman bliva smickrade ovanfor att ringa en dyli be om nagot. Samtlig uppskattar ju att bli omtyckta.

Jamfort tillsamman metoden dar karl narmar sig f forsiktigt befinner sig detta ett procedur som ar galet otvetydig samt personen behover ej betanka over ifall hen tolkar signalerna riktigt alternativ icke.

Det befinner si a andra sidan relevant att existera tydlig tillsamman att det faktiskt ar nagon seriosa undran trots att du/ni eventuellt staller den pa en gansk vardagligt samt soft fason.

Share This